torstai 27. huhtikuuta 2017

Puolikuuta peipposesta, sienestä vähän enemmän...

Heippati hei!

Nyt on ollut valitettavan hiljaista tällä blogirintamalla muutaman kuukauden. Sori siitä.

Mutta se ei todellakaan tarkoita, että ei oltaisi treenattu ja kisattu ja treenattu. Ehei! Painit on jatkuneet normaalisti ja painonnosto myöskin, tosin painista oli tuollainen muutaman viikon tauko, koska sieni...

Roope toi nimittäin Myhi-turnauksesta kotiin muutakin kuin kultamitalin. Vaikka Nizoral -pesu asianmukaisesti suoritettiin, tuli Roopelle sieniläikkä käsivarteen. Lääkäri sen totesi ja kuukauden antibioottikuuri syötiin. Painit aloitettiin kun läikkä oli hävinnyt.

Mutta nyt on kuurit nautittu jo aikoja sitten ja yhdet kisat maaliskuussa käyty. Tuliaisina kultaa sieltäkin! Hyvinkään ikäkausipainit 18.3. Roope sarjassa pojat 10v/38kg. Kuvia turnauksesta, pahoittelut osan huonosta laadusta, oli vain kännykkäkamera mukana.












TWM joukkue Hyvinkäällä


Ja tässä Roopen uudet upeat trikoot 👌




Muihin kisoihin ei olla osallistuttu, mutta seuraavat kisat on heti tämän viikon lauantaina Tampereella, eli sieltä kirjoittelen kuulumisia sitten!

Mutta treenit siis ovat jatkuneet erittäin ahkerasti koko tämän ajan ja painonnostotreeneissä Roope on edistynyt huimasti. Lisäksi koulussa menee mukavasti ja kesälomaa jo kovasti odotellaan...

Tässä seuraavana vielä video ihan tavallisista treeneistä ja erikseen aika mahtava seinävoltti 👍









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti