sunnuntai 20. elokuuta 2017

Kesä on leirien täyteinen ja rentouttava

Heippa!

Nyt on kesä selätetty ja koulut ja vakkaritreenit taas alkaneet! Kylläpä tätä on odotettu.
Ainakin äiti 😉

Kesälomille lähdettiin hyvissä tunnelmissa hyvän todistuksen kanssa. Heti ekalla viikolla oli ensimmäinen leiri, Parkour -teemalla, ja se se vasta hauskaa oli! Opin paljon uusia liikkeitä ja etsimään hyviä spotteja kaupungilta. Tässä muutama kuva siltä viikolta.







Kun viikon villeistä loikista ja kiipeilyistä oltiin selvitty, lähdettiin siskon kanssa loman toisella viikolla Kesis-leirille Sauvoon. Siellä sain treenata useita uusia lajeja, kuten ammuntaa ja funstreetia. Sain leirin lopuksi palkinnoksi hienon juomapullon positiivisuudesta ja siitä, että olin innostunut joka lajista 👍 Tässä kaksi kuvaa leiriltä.



Seuraavalla viikolla olikin juhannus ja se vietettiin perinteisesti omalla mökillä Houtskärissä. Juhannuksen tunnelmia kuvina.






Kesäkuun vimppana päivänä oli Samppalinnan maauimalassa kuutamouinnit ja siellä käytiin kaverin, äitin ja Nellan kanssa uimassa iltamyöhään! Se oli hauskaa!


Heinäkuun vaihde vietettiin painileirillä Jurvassa, jossa valmentajina Myhi ja Jakke 💪
Oli treenit ja valmennus kohdillaan, mutta kesäpöpö sai yliotteen ja päivä ennen leirin loppua lähdettiin kotiin. 







Ja leirin aikana mulla oli synttärit! Täytin 11 🎉  🎊  🎉  🎊   Kaverisynttärit vietettiin seuraavalla viikolla SuperParkissa Turussa ja jälkkäriksi mentiin Dennikseen pizzalle!

Seuraavana viikonloppuna käytiin iskän kanssa myös Kisakeskuksen painileirillä.

Sitten olikin heinäkuu jo puolessa välissä ja lähdettiin perheen kanssa viikonlopuksi Ruotsiin. Piti mennä käymään paikallisessa Heurekassa, tiedepuistossa siis, mutta Tukholma vei mennessään ja seikkailtiinkin siellä kaksi päivä. Kivaa oli!
















Kesän seikkailuihin kuului vielä Lintsi -reissu siskon kanssa ja Särkkis -reissu kummitädin kanssa. Huisin hauskaa oli!






Että kaikenlaista huvitteluakin kesään kyllä mahtui.

Heinäkuu päättyi painileirille Ylöjärvellä. Valkkuina Teppo Haukilahti ja Jan Tarkkio.


Mökille kattoa laittamaan ehdittiin elokuussa muutama ensimmäinen viikonloppu ja viimeinen painileiri ennen kauden avajaiskisoja, Kalle Mäkisen Muistopaineja, oli 18.8. - 20.8. Turussa. Valmentajia oli monta ja treenattiin myös vapaapainia!




Nyt on treenattu kovaa ja paljon ja ollaan melko valmiita kisoihin ensi viikonloppuna. Tervetuloa kaikki katsomaan Kalle Mäkisen Muistopaineja lauantaina 26.8.2017 Liikuntakeskus Alfaan klo 10.45 alkaen! Nähdään siellä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti