torstai 1. maaliskuuta 2018

Huhhuh...

Jo on aika rientänyt!

Huhheijaa!

Nyt palataan ruotuun ja blogin säännöllinen päivitys merkitään toistuvaksi tapahtumaksi kalenteriin!

On tapahtunut kaikenlaista sitten viime postauksen. Koko pitkä syksy on treenattu painia, painonnostoa ja parkouria säännöllisesti ja parkourissa pääsinkin nyt alkuvuodesta nuorisoryhmään, sen verran hyvin jo temppuilen 😀

Mutta palataanpa hieman ajassa taaksepäin.

Kalle Mäkisen painit oli osaltani ohi ensimmäisten kahden matsin jälkeen. Tuli Viron mestari Kristjuhan ja Suomen mestari Tarkkio samaan lohkoon ja se turnaus oli sitten siinä. Kovia sällejä!

Noh, syyskuun alussa oli heti Kuortaneella leiri, johon sain osallistua haastajana.





Ja syyskuun lopussa OP-painit Ilmajoella. Sieltä kulta kotiin!





Lokakuussa oli hieno leiri Tampereelle. Valkkuina Ahto Raska ja Petra Olli, WAU!




Tuli paljon oppia vapaapainista ja leireillä on muutenkin aina mukavaa. Näkee kavereita ja pääsee ulos syömään 😉

Lokakuussa treenattiin kovaa marraskuun turnausta varten, johon matkustimme perheen voimin. Turnaus järjestettiin Bombardier Areenalla Ruotsin Västeråsissa, Mälarcupen 2017.

Turnaus on kovatasoinen ja paikalla oli tälläkin kerralla satoja painijoita ympäri pohjoismaita, Saksaa ja Amerikasta asti oli lentänyt väkeä kisaamaan. Reissu ja kokemus oli upeat, tässä muutama kuva:






















Sijoitus siis kahdeksas ja monia kokemuksia rikkaampana sai lähteä tyytyväisenä kotiin.

Joulukuu olikin verrattain rauhallinen, pelkkää treeniä, ei turnauksia. Oman seuran kauden päättäjäisissä sain kunnian pokata Vuoden työmies -palkinnon!


Joulu vietettiin kotona ja tapanina olikin heti tiedossa kinkunsultausleiri Raaseporissa. 3 päivää kovaa treeniä, kyllä siinä kinkku ja joulusuklaat sulivat... Siellä mentiin EM Arvi Savolaisen kanssa samalla molskilla 😊






Loppiaispainit painittiin tänä vuonna Järvenpäässä ja siellä sijoitus oli 5. Olen nyt siirtynyt kadettisarjaan ja siirtyminen on ollut kovaa ja välillä vähän kivuliastakin, mutta se jos mikä opettaa!

Tammikuussa käytiin Tampereella joka sunnuntaina leirillä. Valkkuja oli useita ja myös legendaarinen Pertti Ukkola ohjasi yhden päivän!

Helmikuussa aluemestaruuskisat Tampereella ja sijoitus 4. Ja lisää alueleirejä Tampereella.



Tänä vuonna emme lähteneet hiihtolomaksi mihinkään, vaan olimme kotona iskän kanssa ja urheilimme reippaasti SuperParkissa, Caribiassa ja Trampolin Parkissa. Lauantaina oli Myhi-turnaus Ilmajoella, sijoitus 9.

Palataan taas maaliskuun lopussa! Kiva kun luet treenailustani! 👍😀




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti