tiistai 17. tammikuuta 2017

Tervehdys pitkästä aikaa!

Pahoittelut hiljaisuudesta, mutta olihan loppuvuosi 2016...

Roope sairasti influenssan jouluviikolla (äiti seuraavalla viikolla ja pikkusisko loppiaisen jälkeen yli viikon) ja äiti sai käydä kättelemässä opettajan todistusten jakopäivänä. Erittäin hyvä todistus tuli 👍 Näillä nelosillahan ei vielä ole numeroa kaikista aineista, mutta niistä mitä on, oli 9 vallitseva. Hienoa!

Siinä sitten enemmän tai vähemmän Roope lepäili ja keräili voimia läpi vuodenvaihteen. Kotitreenejä jatkettiin ihan normaalisti heti kun kunto salli ja tammikuussa alkoi taas säännölliset painitreenit Alfalla. Onneksi oli myös lunta, oli mukavampaa ulkoilla!

Roope, Riot ja Mimi Kirkkojärven jäällä




Treeneissä Roope on taas kehittynyt ja uutena harrastuksena painin rinnalle tuli tämän vuoden alusta painonnosto. Painonnostossa treenataan painonnoston tekniikkaa, josta saa hyvää, räjähtävää voimaa painiliikkeisiin. Harjoittelu on lähtenyt käyntiin hyvin ja itseasiassa painonnostokengät ostettiin Valio Akatemia -stipendirahoilla 😊

Stipendirahoilla ostettiin myös uudet painitossut, eikös olekin komeat?!

Uudet painitossut

Uudet painitossut


Tässä muutama lyhyt video Roopen treeneistä






Kevään painisuunnitelmista sen verran, että nyt keskitytään enemmän treeneihin ja leireihin, kilpaillaan vähemmän. Pääkisat keväällä on maalis-huhtikuun vaihteessa Tallinn Open sekä toukokuussa KLL:n mestaruuskilpailut. 

Kevään ensimmäinen leiri on nyt tulevana viikonloppuna Tampereella, jossa paikalla myös legendaarinen Pertti Ukkola! Roope osallistuu kuuden muun kotiseuran kaverin kanssa leirille. Varmasti uusia ja mielenkiintoisia juttuja luvassa!

Palataan taas viikonloppuna leiripäivityksellä 😋

p.s. Roope sai joululahjaksi jalallisen videokameran ja kirjoja, jotka on jo muutamaan kertaan luettu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti