sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Aluemestaruuskisat Turussa 5.11.2016

Wuhuu!

Aamupaino 37,8kg, joten kolmekasin sarjaan aukeaisi tie puhtaasti!

Lauantaiaamu valkeni kauniina ja pienessä pakkasessa oli tosi hienoa lähteä lenkille metsään Mimin ja Riotin kanssa. Kalliolla kiipeilyn jälkeen poimittiin vielä luonnon pakastamat antioksidantit ja lämmiteltiin lihakset trampoliinilla.









Punnitus alkoi kymmeneltä ja painon ollessa reilusti alle 38kg (37,85kg ;) ) lähdettiin vaa'an jälkeen aamupalalle ABC:lle. Pyhäpäivänä kun vaihtoehdot ovat vähäisemmät...

Kisat käynnistettiin noin klo 12 ja painijoita oli paikalla 71. Osallistujat ja lopulliset tulokset voit katsoa täältä, mutta kerrotaanpa Roopen kisapäivästä hieman tarkemmin.

Roopen sarjassa oli siis 5 painijaa ja näissä kisoissa ei ollut poikien sarjoja lainkaan. Oli miehet, kadetit, tytöt ja aloittelijat, eli tiedossa oli jotta vastaan saattaisi tulla paljonkin vanhempia poikia, mutta tänään tuli vain yksi. 

Ekassa matsissa oli vastassa kokonaan uusi tuttavuus Tampereelta ja ylivoimainen pistevoitto oli hieno turnauksen avaus! Ahkeraa tekemistä ja koko ajan liikkeessä, tosi hyvä matsi! Katso vaikka!



Toisen matsin vastustaja oli vanha tuttu Kankaanpäästä ja täyspitkän ottelun jälkeen valitettava pistetappio harmitti niin paljon, että puolituntia meni murheessa kieriskellen...




Kolmas vastustaja oli sitten se vanhempi poika Porista, 13-vuotias, ja Roope lähti matsiin altavastaajana ja hävisi selätyksellä melko nopeasti.

Roopen neljäs matsi oli koko turnauksen kolmanneksi viimeinen ja Roope sai rauhassa kerätä voimia. Tampereen poika kaatui selätykseen todella nopeasti ja Roopelle varmistui pronssi tästä turnauksesta.





Turnauspäivä jatkui vielä painileirillä, jossa Roope kertoi oppineensa ainakin kolme uutta liikettä =) Videolla alkulämmittelytreeniä.




Oli erittäin tehokas ja mukava päivä, pari tappiota kasvattivat ja opettivat taas tulevia matseja varten ja mikä sen mukavampi tapa rentoutua illalla kuin käydä saunassa ja sen jälkeen katsoa kiva leffa iskän ja äidin kanssa sohvalla köllötellen <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti