perjantai 4. marraskuuta 2016

Tervetuloa molskille ja sen laidalle!

Moi!

Meidän perhe viihtyy molskilla ja sen laidalla. Tai no, ei perheen nuorin aina kyllä viihdy, mutta on usein mukana kun hänellä ei muutakaan vaihtoehtoa ole =)

Perheeseemme kuuluu viisi ihmistä ja kaksi border collieta. Tämän blogin päähenkilö on perheen keskimmäinen lapsi, 10-vuotias Roope, joka on pyörinyt molskilla jo seitsemän vuotta. Äiti ja isä kuvaavat tekstein ja kuvin sekä videoin Roopen treenejä, kotielämää, muita harrasteita ja mitä kaikkea nyt pienen pojan elämään mahtuu!

14.4.2016 TWM:n Kämppäpainit


Isosisko Jenita asuu jo yksin omassa kodissa, mutta on säännöllisesti mukana Roopen ja pikkusiskon elämässä.

Pikkusisko Nella on Roopen mielestä maailman ärsyttävin, mutta viimeistään toisena päivänä jo tulee ikävä jos lapset ovat erossa vaikka kavereilla kyläilyn vuoksi.



Bortsut Riot ja Mimi ovat perheen karvakaverit, joiden kanssa äiti harrastelee säännöllisen epäsäännöllisesti kaikkea Agilitystä Tokoon ja nenätöihin. Roope rakastaa karvakavereita, vaikka nekin välillä ärsyttävät vilkkaudellaan.

Riot ja Mimi


Perhe asuu Naantalin Rymättylässä omakotitalossa jonka pihalla on melkein 5-metrinen tramppa! Trampoliini onkin kovassa käytössä jopa ympäri vuoden ja mikäs sen parempaa hyötyliikuntaa harrastaa lähes päivittäin =)

Roope ja Nella käyvät Rymättylän mukavaa alakoulua, joka sijaitsee alle kahden kilometrin päästä kotoa. Matka on turvallinen ja fillarilla nopeasti kuljettu. Tosin Nella joutuu vielä kävelemään matkan, koska koulussa on sellainen sääntö, että eka- ja tokaluokkalaiset eivät saa fillaroida kouluun.

Äiti ja isä ovat toisinaan maailman tyhmimmät vanhemmat, mutta onneksi kuitenkin vielä suurimman osan ajasta parhaita ja äiti osaa toisinaan tehdä jopa ihan syötävää ruokaa =D Iskä on maailman vahvin ja Roopen paras valmentaja ja treenikaveri.

Kattopeiliperheselfie


Siinä ne tärkeimmät näin alkuun ja kerrotaan näistä sitten lisää aina kun aihe vaatii.

Tervetuloa siis seuraamaan Roopen elämää molskilla ja sen laidalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti